Зеленчукови каши

Зеленчуковите каши BEBELAN претставуваат стерилизирана зеленчукова храна за бебиња во соодветна возраст.

Овошни каши

BEBELAN стерилизираните овошни каши за доенчиња се произведени од специјално одбрани овошја.

Вкусни оброци со парченца

BEBELAN оброците со парченца претставуваат извонредно балансирана и здрава транзиција кон домашната храна.

Каши со месо и зеленчук

BEBELAN кашите со месо и зеленчук се извонреден избор за балансирана исхрана на бебиња и мали деца.

Млечно-овошни зрнести и млечни десертни каши

Овошно-зрнестите каши BEBELAN се извонредна компонента и здрава храна за Вашето бебе.

ПИРЕ ОД БРОКУЛА

ПИРЕ ОД ТИКВА

ПИРЕ ОД МОРКОВИ

шпагети со пиле и сирење

шпагети болоњезе

фин зајак и пиле со зеленчик

телешко со зеленчук

Компир со тиква

јаболко и боровинка

ПИРЕ ОД банана

ПИРЕ ОД сини сливи

ЈАБОЛКО И СИНИ СЛИВИ СО ХЕЛДА

јАБОЛКО, КАЈСИЈА И ОВЕСНИ СНЕГУЛКИ

КРУША И ЈАБОЛКО

јАБОЛКО, КРУША И БИСКВИТ

ПИРЕ ОД МАНГО

ПИРЕ ОД ЈАБОЛКО

јабокло и праска со урда

ЈАБОЛКО И БАНАНА СО ХЕЛДА

ЈАБОЛКО, КРУША И БИСКВИТ

Само мама може подобро