Bebelan влажни марамчиња

BEBELAN влажните марамчиња се висококвалитетни меки и густи влажни марамчиња со пријатен мирис, збогатени со два прирoдни екстракти. Не содржат алкохол и парабени.

BEBELAN влажните марамчиња лесно се вадат една по една и имаат пластичен капак, кој идеално го изолира пакувањето и ја зачувува свежината на марамчињата за време на целиот период на користењето.