За нас

Почитувани пријатели, BEBELAN® производите за деца кои што ги претставуваме пред Вас, се грижливо изработени и селектирани продукти за најмладите. Тие се производ на посветеност и експертско знаење, со над 100 годишно кумулирано искуство во сферата на грижата за децата и односот кон нивното здравје и здравиот развој. Родителската грижа, во суштина, лежи во основата на сè што правиме.Вербата во важноста за одгледување на нови здрави поколенија и производството на висококвалитетни продукти со прифатлива цена, се начелата на нашата деловна филозофија. Ние тоа го правиме преку макотрпен процес на селективен избор на премиум состојки и производи за деца од одбрани земји и региони низ целиот свет, обединети под брендот BEBELAN®, доставени до Вас, родителите! Нашата заедничка цел е единствена: да можете Вие, родителите, да се фокусирате за грижата за тоа, кое што навистина има значење и ја креира смислата на животот – Вашето дете!

Само мама може подобро

“Поддржете го доењето за поздрава планета!” е мотото на годинешната Светска недела на доењето (од 1ви до 7ми август). Како и секогаш, Bebelan го поддржува доењето и ги поттикнува мајките на доење!
Но, доколку ви е потребно прихранување со млечна формула со гарантирано швајцарско млеко за вашто бебе, тука е Bebelan за вас!
Затоа што Само мама може подобро…