slon 3 Повеќе и подобри

BEBELAN влажните марамчиња се висококвалитетни меки и густи влажни марамчиња со пријатен мирис, збогатени со два прирoдни екстракти. Не содржат алкохол и парабени.

BEBELAN влажните марамчиња лесно се вадат една по една и имаат пластичен капак, кој идеално го изолира пакувањето и ја зачувува свежината на марамчињата за време на целиот период на користењето.

BEBELAN влажните марамчиња се 80 парчиња во секој пакет, а на родителите им обезбедуваат максимална вредност за својата цена. wet napkins

Производствената палета на BEBELAN влажните марамчиња е:

BEBELAN влажните марамчиња со Камилица + Алое, со капак, 80 парчиња.

BEBELAN влажните марамчиња со Камилица + Смрадлика, со капак, 80 парчиња.

BEBELAN влажните марамчиња со Камилица + Алое, со капак, 25 парчиња.