Slide background
Slide background

За нас

BEBELAN ® производите за деца пред Вас се претставени од страна на група родители со над 100 годишно кумулативно искуство во областа на грижата за деца, грижата за здравјето, маркетингот, трговијата на мало и дистрибуцијата.

Родителската грижа лежи во основата на се што правиме. Верата во важноста за одгледување на едно ново здраво поколение и пласирање на висококвалитетни производи на правилна цена лежи во основата на нашата бизнис филозофија.

ВИДИ УШТЕ

Продукти

Совети

Какво да търсите при избора на млечна формула?

Што да барате при изборот на млечна формула?

ВИДИ УШТЕ
Как, Кога и Какво – за захранването?

Како, Кога и Што – за дохраната?

ВИДИ УШТЕ
Какви храни не трябва да давате на бебето си, ако то е под една година?

Каква храна не треба да му давате на Вашето бебе, ако тоа е помало од една година?

ВИДИ УШТЕ
Митове и факти за бебешката храна

Митови и факти за бебешката храна

ВИДИ УШТЕ

лента 6

Прашајте ја Јани

Попитай хранителен специалист – диетолог

Поставете прашење на специјалистот за исхрана – диетолог

ВИДИ УШТЕ