Bebelan Lacta

Високо квалитетна, комплексна и комплетна млечна формула, произведена од HOCHDORF Swiss Nutrition AG во Швајцарија, во една од најмодерните и најсофистицираните фабрики во светот.

Bebelan Puree

BEBELAN стерилизираните овошни каши за доенчиња се произведени од специјално одбрани овошја, обработените на начин којшто во најголем степен ги зачувува корисните витамини и минерали во нив.

Bebelan Aqua

BEBELAN AQUA е кристално чиста, високо квалитетна специјализирана бебешка вода добиена од еколошки чист и строго контролиран извор – Калугерица кој се наоѓа на 1470 метри надморска височина.

Bebelan Wet Wipes

BEBELAN влажните марамчиња се висококвалитетни меки и густи влажни марамчиња со пријатен мирис, збогатени со два прирoдни екстракти. Не содржат алкохол и парабени.